Hvilken Uddannelse Skal Man Have For At Blive Programmør?

Pixabay, Pexels

Da programmør efterhånden er en meget populær uddannelse, hvor der også er stor efterspørgsel i forhold til job, er der her flere uddannelser, du kan vælge imellem.

Softwareudvikling

Denne uddannelse har et fokus på programmering og design af software. Herunder kommer du dog også til at arbejde med kommunikation, formidling og forretning.

Uddannelsen går ind under den naturvidenskabelige retning, men du bliver også undervist i humanistiske og erhvervsøkonomiske fag.

Med denne uddannelse har du et godt udgangspunkt til at blive programmør, da du har en god platform at gå ud fra.

It-produktudvikling

På denne uddannelse lærer du at designe, udvikle og bygge forskellige produkter, inklusiv it-systemer.

Her får du også et kendskab til softwareudvikling og produktdesign, hvor der også et fokus på brugerinddragelse og interaktionsdesign.

Grundet kendskabet til de forskellige processer indenfor udviklingen gør også, at du kan få et job som programmør, da man laver programmering indenfor mange områder.

Computerteknologi

Her kan du næsten ikke komme udenom en eller anden form for programmering i løbet af uddannelsen.

Meningen her er, at du skal få hardware og software, samt større systemer til at arbejde sammen. Derfor kan det ikke undgås, at du kommer i forbindelse med programmering en eller flere gange i løbet af en uddannelse på 3 år + kandidat.

Mulighedern er mange, så det er bare ud fra, hvad der interesserer dig mest af det ovenstående.

Skiltet øverst viser, at dette blogindlæg var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe ankelkæde. Herfra siger vi tusind tak.

Hvad er en frontend udvikler?

15:10 - 31.01.2022

Hvad er cand merc IT?

08:06 - 24.01.2022

Hvornår er et IT system brugervenligt?

15:08 - 25.11.2021