Hvornår Er Et IT System Brugervenligt?

Pexels.com

I dette indlæg vil jeg kort forklare dig hvornår et IT system er brugervenligt. Følg med længere nede.

IT kan være en stor udfordring for mange mennesker, især hvis man hører til den lidt ældre generation. De unge i dagens Danmark er vant til at bruge computere og har et godt kendskab til IT.

Derfor er det idag stadig svært at vurdere hvornår et IT system er brugervenligt. Brugervenligt betyder at det er let for brugeren at bruge, men et kommer an på den individuelle hvor gode de er til at forstå IT.

Derfor findes der ikke rigtig en grænse for hvornår noget er brugervenligt og hvornår det ikke er. Hvis man vil være på den sikre side og lave et IT system som er brugervenligt for alle, så skal det virkeligt skæres ud i pap.

Det betyder der ikke må være for mange muligheder for brugeren at vælge. Det skal være så let og enkelt som muligt for brugeren at vide hvad de f.eks. Skal trykke på. Er der kun en knap at trykke på, så er det i virkeligheden meget brugervenligt for brugeren.

Ved større og mere komplekse IT systemer er det svært at gøre noget brugervenligt uden at der stadig er høj sikkerhed omkring det.

Du har læst et indlæg som er udelukkende lavet med henblik på at til gode se avXperten. Hvor du finder et stort sortiment med avXperten. Uden støtten fra avxperten kunne denne hjemmeside ikke findes.

Hvad er en frontend udvikler?

15:10 - 31.01.2022

Hvad er cand merc IT?

08:06 - 24.01.2022